Solidarnost na djelu 2019


SOLIDARNOST NA DJELU 2019.
Dragi sugrađani, kroz akciju “Solidarnost na djelu” proteklih godina omogućili ste besplatna ljetovanja na moru za čak 414 socijalno ugroženih mališana 😍🐞🌊 HVALA VAM 💙
Nadamo se da ćete i ove godine pomoći 🤩
Glavni odbor Hrvatskog Crvenog križa donio je odluku o provođenju tradicionalne 47. sabirne akcije Hrvatskog Crvenog križa “ SOLIDARNOST NA DJELU 2019 ”, koja će se kao zajednička akcija provesti na razini svih društava Hrvatskog Crvenog križa u četvrtak, 10. listopada 2019. godine.
U akciji će se prikupljati novac od prodaje bonova. Svi sudionici akcije biti će označeni posebnim znakom Crvenog križa i za novčani prilog uzvratiti će Vam bonom zahvalnosti u apoenima od 5 kuna. Svi bonovi su numerirani i ovjereni pečatom Gradskog društva Crvenog križa Sv. Ivan Zelina.
“SOLIDARNOST NA DJELU 2019” provodi pod nazivom “NE DVOJI – ZA DRUGOG IZDVOJI”, prihod od spomenute akcije namijenjen je ljudima kojima je pomoć potrebna.
Uz tradicionalno prikupljanje novaca putem prodaje bonova,
prilozi se mogu uplatiti i na donacijski žiro-račun Gradskog društva Crvenog križa Sv. Ivan Zelina broj: HR3923600001502618229, s naznakom “Prilog za Solidarnost na djelu 2019”.
Odbor Gradskog društva Crvenog križa Sv. Ivan Zelina će po završetku akcije obavijestiti o ukupnom prihodu i namjeni ove akcije.😊😍